1. Welcome to Avian Avenue! To view our forum with less advertisments please register with us.
    Memberships are free and it will just take a moment. Click here

Forum running like molasses for me! Help!

Discussion in 'Service Road' started by theocnoob, 6/16/17.

  1. theocnoob

    theocnoob Jogging around the block Avenue Veteran

    Joined:
    11/7/11
    Messages:
    739
    Location:
    Ontario, Canada
    Real Name:
    Pablo and George
    Forum is running so slow. I click on something and it takes 60 seconds to get a reaction. It was fine before. I have reset my PC and modem and no dice. Help!
     
  2. Birdbabe

    Birdbabe Joyriding the Neighborhood Celebirdy of the Month Mayor of the Avenue Avenue Spotlight Award Avenue Veteran

    Joined:
    11/17/09
    Messages:
    20,050
    Location:
    The valley of the sun
    Unplug, wait a half hour or so, then replug,
     
  3. WendyN

    WendyN Rollerblading along the road Celebirdy of the Month Santa Coco ROCKS the SOCKS

    Joined:
    8/8/16
    Messages:
    4,094
    Location:
    California
    Real Name:
    Wendy
    Sometimes clearing the browser cache helps.
     
  4. XstatyK

    XstatyK Strolling the yard

    Joined:
    2/27/17
    Messages:
    136
    Location:
    CA
    Try a new browser just to eliminate your main browser. Example, if you use Chrome, download and try Opera or Firefox.
    If you use IE then shame on you :) If you have another computer, try to see if that has the same behavior, it's definitely not a forum issue but by changing browsers and also if possible try another computer this will help you pinpoint the cause or at least eliminate some of the options.
     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)